به گزارش خبرراست، مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت رسول (ص) فردوس صبح امروز (۱۹ فروردین ماه) با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد.این مرکز دارای زیربنای کل ۱۲ هزار و ۴۱۲ متر مربع بوده که زیربنای ساختمان اصلی ۱۱ هزار و ۶۲۲ مترمربع شامل ۶ طبقه و ساختمانهای جنبی ۷۹۰ متر مربع است.
این مرکز شامل بخشهای ICU ، CCU ، NICU ،LBR ، اورژانس، بستری کودکان و نوزادان سالم، بستری داخلی، بستری جراحی، بستری زنان، اتاق عمل و دیالیز است.
احداث مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حضرت رسول (ص) فردوس سال ۸۷ آغاز و در اواخر سال ۹۵ پایان یافته که مساحت زمین این مرکز ۳۲ هزار متر مربع است. این مرز با همکاری وزارت راه احداث شده و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث آن هزینه شده که این اعتبارات در بخشهای احداث، منابع انسانی و تجهیزات است.
همچنین برای این مرکز ۴۴ میلیارد تومان در بخش احداث، ۴۱ میلیارد تومان تجهیزات و مابقی نیروی انسانی هزینه شده است.
شماره خبر 1168 - 2017/04/08