هرچند آرمان اتهام قتل عمدی را قبول نداشت اما در جریان هردو محاکمه که آخرین آن ۲ماه پیش بود به قصاص محکوم شد و این در حالی بود که بخشی از پرونده که مربوط به اختفای جسد غزاله بود، در شعبه۱۱۵۴ دادگاه بعثت در حال رسیدگی بود.
پسر جوان با مطرح کردن ۳روایت مدعی شده بود که غزاله زنده است. چراکه بعد از رها کردن آن در سطل زباله باید پیدا میشد اما جسد غزاله با گذشت ۷سال از ماجرا هنوز پیدا نشده است. یکی از دلایلی که آرمان مطرح کرد تمدید دفترچه بیمه غزاله پس از حادثه بود. دومین دلیل مرخصی گرفتن از دانشگاه بعد از حادثه و سوم، بسته شدن فیسبوک وی بعد از گذشت ۶ماه از زمان حادثه بود. او میگفت زمانی که غزاله از راهپلهها افتاده و او را در چمدان گذاشته و رهایش کرده احتمالا او زنده بوده است.
وقتی آرمان چنین ادعایی را مطرح کرد تحقیقات در این خصوص از خانواده غزاله آغاز شد. آنها اظهار کردند که وقتی شنیدند دخترشان ناپدید شده و خبری از او نیست راهی دانشگاه شده و مرخصی گرفتند. از سوی دیگر دفترچه بیمهاش را هم خودشان تمدید کردهاند نه غزاله. در ادامه از پلیس فتا استعلام گرفته شده و دریافتند که چنانچه کاربر تا مدتی در فیسبوک فعالیتی نداشته باشد بهصورت خودکار صفحه کاربر حذف خواهد شد. با رفع ابهامات در پرونده، قاضی شعبه۱۱۵۴ دادگاه بعثت، آرمان را به اتهام اختفای جسد به ۳ماه و یک روز حبس محکوم کرد.
شماره خبر 69408 - 2020/11/26