بدون دیدگاه
2018/05/31 - 11:29

شهردار رشت خبرداد:

افتتاح سه پل مهم عابرپیاده مکانیزه در شهر رشت/ لزوم تامین نیازهای ضروری پارک های محله‌ای

شهردار رشت گفت: همزمان با میلادکریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام سه پل عابر پیاده مکانیزه شهر رشت با بودجه ۲ میلیارد تومانی افتتاح و به بهره برداری رسید.

شهردار رشت گفت: همزمان با میلادکریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام سه پل عابر پیاده مکانیزه شهر رشت با بودجه ۲ میلیارد تومانی افتتاح و به بهره برداری رسید. به گزارش خبر راست، مسعود نصرتی اظهار داشت: این پل ها در بلوار امام خمینی (ره) جنب شهرک شهید عباسپور، بلوار شهید رجایی نبش مسجد […]

شهردار رشت گفت: همزمان با میلادکریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام سه پل عابر پیاده مکانیزه شهر رشت با بودجه ۲ میلیارد تومانی افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش خبر راست، مسعود نصرتی اظهار داشت: این پل ها در بلوار امام خمینی (ره) جنب شهرک شهید عباسپور، بلوار شهید رجایی نبش مسجد امام موسی بن جعفر (ع) و کمربندی شهید بهشتی نبش شهرک شهید مفتحافتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی در ادامه در خصوص پروژه پارک مهر مسکن مهر خاطرنشان کرد: این پارک که امروز در زمینی به مساحت ۱۲هزار متر مربع شاهد مراسم کلنگ زنی آن بوده ایم در ایام ا… مبارک دهه فجر سال جاری مورد بهره برداری و افتتاح قرار خواهد گرفت.

شهردار رشت با اشاره به ضرورت تامین نیازهای ضروری پارک های محله ای تصریح کرد: با افتتاح پارک مهر مسکن مهر، موضوع تولید برق از انرژی خورشیدی نیز به صورت پایلوت در این پارک به اجرا درخواهد آمد و در ادامه این روند سایر پارکهای محله ای نیز با الگوبرداری از پارک مهر در زمینه تولید برق از انرژی خورشیدی راه اندازی خواهد شد.

بازگشایی دو معبر مهم در سایت مسکن مهر

 مسعود نصرتی از بازگشایی دو معبر در سایت مسکن مهر خبر داد و گفت: بازگشایی و عملیات زیرسازی و بهسازی آسفالت ۲ لاین ورودی مسکن مهر نیز توسط سازمان عمران به اجرا در آمده که با اضافه شدن این دو لاین در مسکن مهر شاهد سهولت در مسیرهای دسترسی و کاهش بار ترافیکی به سایت مسکن مهر خواهیم بود.

سعی مجدانه اعضای شورای شهر و شهردار در اتمام پروژه های نیمه تمام

فاطمه شیرزاد نیز با گرامیداشت هفته کرامت و ولادت باسعادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) اظهار داشت: توجه مسئولین به رفاه و آسایش شهروندان نقشی بسیار مهم و تاثیر گذار در تحقق اهداف ایران اسلامی خواهد داست.

رئیس کیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهر شورای اسلامی شهر رشت، بیان داشت: امروز با افتتاح و بهره برداری از سه پل عابر پیاده مکانیزه در سطح شهر تعدادی از پروژه های نیمه تمام سال ۹۶ مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی در ادامه پروژه کلنگ زنی پارک مسکن مهر را نیز از پروژه های سال ۹۶ خواند و افزود: مردم و رشتوندان انتظار اتمام پروژه های سال قبل را دارند، بنابراین اعضای شورای شهر رشت و شهرداری سعی مجدانه در اتمام پروژه های نیمه تمام خواهند داشت.

افتتاح پارک در محله های کم برخوردار

فاطمه شیرزاد افتتاح پارک را گامی در راستای افزایش سرانه فضای سبز خواند و افزود: در آینده نزدیک محله های کم برخوردار و محروم همچون پیرکلاچای ، آزاد ، صف سر، عینک و حمیدیان نیز شاهد مراسم کلنگ زنی در راستای ایجاد پارک خواهند بود.

عذرخواهی از ساکنین مسکن مهر در خصوص طولانی شدن اجرای تعهدات شورا و شهرداری

رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهر شورای اسلامی شهر رشت، ضمن عذرخواهی از ساکنین مسکن مهر در خصوص طولانی شدن اجرای تعهدات به موقع شهرداری و شورا در زمینه آسفالت این مجتمع گفت: اعضای شورا و شهردار محترم رشت به جد پیگیر این مسئله هستند اما متاسفانه به دلیل پاره ای از معضلات به خصوص شرایط جوی نامساعد اجرای این پروژه طولانی شد. البته در حال حاضر آسفالت اولیه انجام شده است و بنا به قول مساعد مدیر منطقه ۵ شهرداری طی روزهای آتی آسفالت نیمه تمام کناره های خیابان نیز انجام خواهد شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر پیگیری اتمام پروژه های نیمه تمام شهر رشت در حوزه های زیست محیطی، فرهنگی . اقتصادی و سرمایه گذاری در سال ۹۷ را از اهم برنامه های شورا و شهرداری خواند و گفت: امید است با تداوم و سرعت بخشی در اتمام پروژه های نیمه تمام شاهد آغاز پروژه های جدید درفازهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت باشیم.

مدیر منطقه ۵ شهرداری رشت با اشاره به ترافیک سنگین مسیر جاده لاکان برای دسترسی به مجتمع مسکن مهر بیان داشت: خیابان حدفاصل مسکن مهر تا ورودی باهنر به سطح ۶ هزار متر مربع یکی از راههای دسترسی به مسکن مهر بود که در حال حاضر آسفالت آن انجام و تا هفته آینده با نصب علائم رانندگی و خط کشی معابر علاوه بر کاهش ترافیک در مسیر جاده لاکان راه دسترسی از مسیر باهنر به مسکن مهر میسر خواهد شد.

توجه به رفاه و آسایش و ساماندهی سگهای سرگردان سطح شهر از دغدغه های روز مردم شهر رشت است

رئیس کمیسیون بهداشت ، محیط زیست و خدمات شهر شورای اسلامی شهر رشت توجه به رفاه و آسایش و ساماندهی سگهای سرگردان سطح شهر را از دغدغه های روز مردم شهر رشت عنوان کرد و افزود:طرح جمع آوری سگهای سرگردان به صورت ضرب العجل در کمیسیون بهداشت ، محیط زیست و خدمات شهر مطرح شد و در جلسه آتی این کمیسیون که روز شنبه برگزار خواهد شد ودر زمینه معضل جمع آوری سگهای سرگردان تصمیم نهایی اتخاذ خواهد گردید.


شماره خبر 24037 - 2018/05/31
sdsfrefvrev
خانه هنر نیایش
Website Uptime Monitoring By ServiceUptime.com