بدون دیدگاه
2018/05/12 - 15:46

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان مطرح کرد:

رونق اقتصاد آینده کشور از آن گیاهان دارویی است/گیلان اولین تولید کننده گیاهان دارویی در کشور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر ضرورت پرداختن به داروهای گیاهی اذعان داشت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان عهده دار یک ماموریت ویژه در گیاهان دارویی است؛ جشنواره گیاهان دارویی

صبح امروز شنبه بیست و دوم اردیبهشت ماه دومین جشنواره گیاهان دارویی و داروهای گیاهی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور دکتر شاهرخ یوسف زاده چاپک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان  و اساتید برجسته گیاهان دارویی در آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی سایت لاکان برگزار شد. اختصاصی خبر راست/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان […]

صبح امروز شنبه بیست و دوم اردیبهشت ماه دومین جشنواره گیاهان دارویی و داروهای گیاهی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور دکتر شاهرخ یوسف زاده چاپک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان  و اساتید برجسته گیاهان دارویی در آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی سایت لاکان برگزار شد.

اختصاصی خبر راست/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر ضرورت پرداختن به داروهای گیاهی اذعان داشت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان عهده دار یک ماموریت ویژه در گیاهان دارویی است و ازدو سال گذشته با راه اندازی باغ گیاهان دارویی در محوطه دانشکده داروسازی گیلان گام های پرباری را در زمینه توسعه و گسترش این علم برداشته است.

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک با اشاره به شرایط مساعد آب و هوایی در گیلان تصریح کرد: در جهان ۱۶ اقلیم اب و هوایی وجود دارد که ۱۱ اقلیم از ۱۶ اقلیم فوق در ایران و ۴ اقلیم جلگه، جنگل، مرتع و خشک در استان گیلان قابل محسوس و مشهود است.

وی رونق اقتصاد اینده کشور را از آن گیاهان دارویی دانست و افزود: با سرمایه گذاری در گیاهان دارویی وداروهای گیاهی شاهدهمچنین ۱۰هزارمیلیارد دلاری برای مردم این مرز و بوم خواهیم بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر برتری ارزش گیاهان دارویی بر منابع زیرزمینی طی سالهای آتی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان با استفاده از توانمندی های دانشگاه داروسازی اقدام به تجهیز و راه اندازی باغ گیاهان دارویی در ورودی دانشگاه داروسازی کرد.

یوسف زاده چابک وجود کارخانجات داروسازی را فرصتی مغتنم در زمینه توسعه گیاهان دارویی عنوان کرد و افزود: گیلان دومین استان تولید کننده دارو در کشور است،بنابراین با استفاده از کارخانجات دارویی میتواند به پیشرفتهای خوبی در زمینه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی دست یابد.

وی با تاکید بر وجود ۱۵۰ نوع گیاه دارویی در گیلان تصریح کرد: بسیاری از گیاهان سنتی در غذاهای مصرفی استان قابل استفاده است.

دکتر اخلاقی ریاست دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گسترش بسته گیاهان دارویی توسطدانشگاه علوم پزسکی را بسیار ارزشمند دانست و گفت: تولید داروی گیاهی ارزوی متخصصان داروسازی است.

وی افزود: تحقق این امر در گرو استفاده از فرصت های موجود در زمینه داروهای گیاهی و در نهایت رسیدن به بعد عالی انسان یعنی خدمت به اجتماع است.

دکتر همتی معاونت اموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان  عدم وجود دانشکده داروسازی و عدم وجود اساتید مجرب در این رشته در دهه های گذشته طی سه چهار ساله عنوان چالشی بزرگ مطرح و اذعان داشت: سال اخیر با توجه به پیگیری های رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهد رشد این رشته در دانشکده داروسازی گیلان هستیم.

وی تفکر داشتن باغ داروهای گیاهی،چرخش نخبگان، سپردن ماموریت ویژه بسته داروهای گیاهی به دانشگاه علوم پزشکی گیلان و ارائه راهکار مناسب به وزارت علوم در زمینه بسط و توسعه این علم را از اهم برنامه های دانشگاه علوم پزشکی دانست .

معاون اموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر راه اندازی باغ دارویی در سایت دانشگاه علوم پزشکی گیلان یاداور شد: امروز با سپردن ماموریت ویژه گیاهان دارویی به دانشگاه علوم پزشکی گیلان وظیفه ما دوچندان شده است.

گفتنی است در ایران ۸۰۰۰ گونه گیاهی وجود دارد که از این تعداد ۲۳۰۰ گونه خواص دارویی و ۱۷۲۸ گونه بومی خاص ایران است.
۸۰۰۰ گونه گیاهی ، ۲۳۰۰ گونه خواص دارویی ، ۱۷۲۸ گونه بومی ایران است.

همچنین در گیلان ۳۴۲ گونه دارویی از ۳۹۵ خانواده دارویی وجود دارد.


شماره خبر 23093 - 2018/05/12
sdsfrefvrev
خانه هنر نیایش
Website Uptime Monitoring By ServiceUptime.com